вівторок, 7 квітня 2020 р.

До уваги учнів 10 класу! 
Тема уроку "Жири, їх характеристика"
Основні питання, які потрібно опрацювати та скласти короткий конспект:
1. Визначення "Жири", їх загальна формула
2. Формули та назви вихідних речовин
3. Реакція добування ( назва реакції  та рівняння)
4. Класифікація жирів ( за походженням та за агрегатним складом)
5. Хімічні властивості (гідроліз кислотний, гідроліз лужний, гідрогенізація (гідрування)) з записом рівняння.
6. Значення жирів
Матеріали для опрацювання:
1. В підручнику ст. 93 - 94 та теоретичний матеріал на платформі "Мій клас"
2. Обов'язково переглянути відео - урок
3. Для закріплення та уточнення опрацьованого матеріалу виконати тренувальні вправи 2 - 7, 9
на платформі "Мій клас"
4. Письмово виконати в зошиті для домашніх робіт завдання 1 ( 5, 6, 8, 9) та написати реакцію утворення тригліцериду олеїнової кислоти ( триолеату) та хімічні властивості цього жиру.
Деталі надіслано у вайбер - групу класу. Усі запитання надсилати на електронну скриньку.


Немає коментарів:

Дописати коментар